English versionEnglish

Trophy

Center Consoles

Fiecare ambarcatiune Trophy aduna la un loc combinatia castigatoare dintre calatorii, autonomie si capabilitatile foarte bune ale unei adevarate barci de pescuit. Constructia consolei centrale ofera spatii generoase pentru pescuit, spatiid e stocare toate pentru ca prietenii tai sa nu se lupte pentru cel mia bun loc de epscuit. Toate ambarcatiunile noastre beneficiaza de sistemul DRS™ ce are roleul de a directiona apa spre exteriorul ambarcatiunii, punte texturata pentru a nu exista riscul alunecarilor si multe alte inovatii toate pentru ca timpul petrecut la bordul unui Trophy sa fie lipsit de orice grija.

Walkarounds

Pentru distante si partide lungi de pescuit nimic nu poate sa bata un Trophy Walkaround. Fiecare model ofera o cabina inchisa, cockpit spatios si acces rapid si sigur catre partea din fata datorat culoarelor laterale largi si prevazute cu balustrade de inox. Acestea sunt doar cateva din lucrurile care fac din ambarcatiunile Trophy Walkaround o alegere perfecta pentru pescuitul in ape adanci.

Daca iti place sa pescuiesti in orice fel de conditii vei aprecia elementele de securitate trainice si structura solida a unui Trophy. Desi ambarcatiunile Trophy sunt facute pentru pescuit sunt la fel de bune pentru plimbari sau relaxare impreuna cu familia si prietenii. Acestia vor iubi o ambarcatiune Trophy la fel de mult cat le urasc pestii.