English versionEnglish

Boston WhalerCalitatea

Inginerii de la Whaler se asigura ca ambarcatiunile noastre raspund celor mai inalte standarde de calitate. Componentele din otel inoxidabil sau sistemul electric cu protectie la oxidare conceput sa faca fata conditiilor de pe apa inseamna ca iti poti petrecere timpul pe apa distrandu-te cu barca ta fara griji. Astea pe langa faptul ca te aflii intr-o ambarcatiune nescufundabila.

Otel inoxidabil 316-L. Calitate de yacht, inoxidabile si folositoare pentru o multitudine de scopuri. Aceste lumini de navigatie sunt suficient de rezistente pentru a putea lega barca la docuri de ele.

Zona motorului este finisata identic cu restul ambarcatiunii si din aceasta cauza se poate curata foarte usor.

Chile din fibra de sticla construite manual. Atentia la detalii si calitatea ajuta la durabilitatea si rezistenta chilei.

Zone izolate pentru depozitarea pestilor prinsi.

Otel inoxidabil 316-L. Toate elementele sunt din otel inoxidabil si rezistente la coroziune.

Folosim conectori din otel inoxidabil placati cu crom. In timpul testelor acestia au dat rezultate de 3 ori mai bune decat conectorii obisnuiti. Firele electrice sunt izolate cu mai multe straturi decat este prevazut in standard pentru o rezistenta marita la coroziune. Totul pentru a tine sarea departe de instalatia electrica.

Protectia solara este importanta in zilele lungi petrecute pe apa. De aceea folosim materiale de top in fabricarea copertinelor noastre.

Controlul calitatii incepe cand sosesc primele materii prime si nu se termina pana cand barca nu este livrata. Zeci de experti si foarte multe sisteme de control monitorizeaza intreg procesul de constructie pentru a fi siguri ca fiecare produs merita numele Boston Whaler.