English versionEnglish

Boston WhalerInovatia

Inovatia a intrat in istoria Boston Whaler inca de la prima chila. Si acum exista variatii ale modelului initial ce ofera o stabilitate superioara si performante deosebit cu un consum de combustibil redus. Whaler a produs modelul unic de consola centrala precum si sistemul Unibond ce nu au fost egalate de nici un alt producator. Cand vine vorba de inovatie noi urmam cativa pasi: Construieste ambarcatiunea, ai grija de ea si fa-o sa dureze.

Nu exista un expert Whaler mai bun decat un proprietar. Noi tinem legatura cu proprietarii pentru a afla ce imbunatatiri am putea aduce ambarcatiunilor construite de noi.

Boston Whaler utilizeaza un proces foarte detaliat pentru a se asigura ca livreaza produse de cea mai buna calitate. Procesul nostru strict creaza un tipar prin care se urmaresc anumite scopuri pentru a ne asigura ca ambarcatiunile sunt livrate la timp si respecta numele Whaler.

In momentul in care este primit feedbackul de la client se elaboreaza o fisa ce serveste ca punt de plecare pentru noile ambarcatiuni.

Unele inovatii sunt nascute din necesitate. Turnul pentru activitati diverse serveste multor scopuri.

Inovatia este calauza inginerilor Whaler. Acest scop a dat nastere multor dotari unice. De exemplu locasul de legat funia pentru andocat combinat cu suport de pahare.

Nimeni nu face o gaura in chila unei ambarcatiuni. Noi insa am facut una mare in care am integrat o elice. Aceasta impreuna cu motorul sunt integrate ca o piesa de sine statatoare oferind stabilitate superioara si eliminand in acelasi timp eventualele infiltratii.

Suntem dedicati unui scop. Acela de a concepe ambarcatiuni sigure, usor de intretinut si foarte fiabile.

Dupa ce colectam informatii de la client inginerii nostril concept noile modele si dau nastere unor noi legende. Ideile devin schite si schitele devin randari realiste ale noilor modele.

Pentru a ajunge o legenda fiecare prototip este construit la scara 1:1. Acest lucru ne permite sa gandim si sa testam toate sistemele si dotarile fiecarei ambarcatiuni. Astfel asteptarile clientilor nostrii nu vor fi inselate.

Legenda unui Whaler nescufundabil este construita in jurul spumei. Aceasta nu absoarbe apa si este fundatia chilei ce ofera stabilitatea unui Whaler. In plus ofera izolatie perfecta recipientilor de depozitat peste sau spatiilor frigorifice.

Sistemul patentat Unibond leaga chila interioara cu puntea. Astfel se creeaza o structura rigida. Astfel rezistenta unui Whaler este foarte crescuta.

Partea din spate este intarita la modelele mai mari pentru a face fata motoarelor puternice.

Sistemul AccuTrack de pe modelele Dauntless si Conquest. Stabilitate si plimbari uscate.

Indiferent de model – designul chilei.

Noile modele. Spatiu interior marit, ventilatie sporita, vizibilitate mai mare si protectie pentru intemperii.