SportFish™ 22 XP3

 

11 persoane | Max. 200 CP | 7,37 m lungime

 

Pentru familiile care se bucură de o varietate de activități în timpul plimbărilor lor pe apă, SPORTFISH™ 22 XP3 este o barcă ponton pregătită să facă senzație.

În partea din față, este o barcă ponton dedicată distracției, cu locuri duble de relaxare. În mijloc, este perfectă pentru familii, având un lounge în formă de L sub acoperișul Bimini de 11 picioare (care are, de asemenea, sistemul de desfășurare QUICKLIFT® pentru instalare ușoară). În partea din spate, este dedicată pescuitului, cu două scaune pentru pescuit, un bazin pentru pește de 16 galoane și spațiu pentru depozitarea lansetelor (inclusiv o cutie convenabilă cu închidere). Pe toată lungimea, depozitarea STOW MORE™, un compartiment sub podea, masă, sistemul audio Bazooka® și multe altele sunt pregătite să ofere confort și comoditate pentru orice activitate.

Dar asta nu este tot! SPORTFISH 22 XP3 se deplasează pe trei flotoare ponton de 26 de inci, cu strășini de ridicare. Acest lucru permite bărcii să accepte până la 200 de cai putere și să ofere performanțe de tip barcă de croazieră pentru navigare și sporturi nautice. Asta numim noi o barcă ponton versatilă și prietenoasă pentru întreaga familie!

OFERTE