PARTY BARGE® 20 DLX

 

10 persoane | Max. 90 CP | 6,68 m lungime

 

PARTY BARGE® 20 DLX este perfect pentru cei care doresc o ambarcațiune de recreere spațioasă, suficient de mare pentru a găzdui o echipă de până la 10 persoane, dar nu atât de mare încât să nu poată fi remorcată și lansată de doar două persoane.

Indiferent de dimensiunea echipajului, această barcă pontoană oferă cantitatea potrivită de caracteristici pentru o zi plină de distracție. Pentru a începe, verificați canapelele duble din partea din față și lavoarul în formă de L din mijloc, toate cu sistemul STOW MORE™ pentru depozitarea scaunelor pentru a oferi suficient spațiu pentru echipament (compartimentele din spatele scaunelor pot fi accesate în siguranță chiar și în timpul navigării!). Sau, dați volumul la maxim la sistemul stereo Bluetooth® și faceți un scufundări răcoritoare de pe platforma de înot cu lățime întreagă – există chiar și o scară extra-large pentru îmbarcare ușoară.

Așadar, încărcați-vă cu echipament, luați familia și mergeți la lacul vostru preferat pentru un timp de calitate în familie.

 

 

OFERTE